Om os
Medarbejdere

Kreativ chef

Rasmus Skjoldan

Rasmus har siden 1997 arbejdet professionelt med branding, webdesign, user experience / usability, informationsarkitektur og konceptudvikling. Han har tidligere fungeret som direktør for TYPO3 bureauet BEE3 og har været med fra begyndelsen af internettets opblomstring i Danmark

Rasmus har været ledende designer på projekter for kunder som Dansk Flygtningehjælp, Bolius, Pensionsstyrelsen, Berlingske Media, Beskæftigelsesministeriet, Kellogg's, Paustian, Venstre, HK, Roskilde Festival, Totalkredit, Thiele og mange flere.

Rasmus har herudover ledet TYPO3's design team. I dag er han brand manager for TYPO3 og User Experience Lead i core teamet af Neos CMS'et.

Rasmus er ansat som kreativ chef hos MOC og arbejder i det daglige med workshops, informationsarkitektur, webdesign og konceptudvikling. Rasmus blogger om user experience, IA, design og TYPO3 på rasmusskjoldan.com.

Rasmus er desuden meget aktiv på sociale medier og du kan følge ham på Twitter og LinkedIn. Skal du fange ham på Skype, så er brugernavnet "rasmusskjoldan"

Rasmus bor i Vanløse, men i vinterperioden kan du ofte støde på ham i havnebadet ved Islands Brygge, hvor temperaturen allerhelst skal under 0.