Om os
Medarbejdere

Direktør

Jan-Erik Revsbech

Jan-Erik har en uddannelse inden for naturvidenskab som kandidat i fysik og matematik fra Københavns Universitet. 

Jan-Erik startede med at lave TYPO3- og webapplikationsudvikling i 2001 og efter endt studie stiftede han i  2005 MOC Systems som udviklingsvirksomhed med speciale i TYPO3.  I perioder har Jan-Erik desuden været involveret i kerneudviklingen af TYPO3.

Ud over en stor indsigt i TYPO3 som udviklingsplatform, er Jan-Erik en erfaren programmør, med stor forståelse for kundebehov og komplekse problemstillinger. Jan-Erik besidder en rigtig god forretningsforståelse og evne til hurtigt at forstå et behov og herefter finde og tilpasse den bedste tekniske løsning til behovet. Jan-Erik er desuden certificeret SCRUM master i 2008.

Som direktør er Jan-Erik overordnet ansvarlig for MOC's leveranceorganisation og sammen med de forskellige teams sikrer han at MOC leverer projekterne indenfor de rammer der er sat med kunderne. 

I sin fritid er Jan-Erik en aktiv løber, og deltager jævnlig i løbearrangementer på halv- eller helmarathon distancen. Derudover er Jan-Erik en del af Sigma Allerøds Masters svømmehold.

Jan-Erik bor sammen sin kone og 3 børn i Blovstrød.