Hostingpartnerskab med Pil.dk

Fra 2015 vil MOC ikke længere selv tilbyde hosting, men har i stedet indgået et partnerskab med Pil.dk om fremtidigt hostingsamarbejde. 

Da MOC i sin tid startede med at tilbyde TYPO3-hosting til vores kunder, var det med samme udgangspunkt som med resten af vores forretning: At tilbyde den bedste service og den største viden indenfor det specifikke område.

Vi har med stor glæde og stolthed set, at der har været efterspørgsel efter det produkt – og vores hostingforretning er derfor vokset år efter år. I starten var hosting et tilbud til eksisterende kunder og et supplement til vores andre ydelser, men det er i tiltagende grad blevet et selvstændigt område med egne kunder.

Dermed har vi også oplevet en modning i markedet og i de krav, det stiller til os som professionel hostingleverandør. Vigtigheden af høj oppetid og stabil drift er blevet stadigt større og det stiller krav til udstyr, procedurer og ikke mindst bemanding.

Hos MOC har vi derfor stået med et meget vigtigt valg – enten at udvikle vores hostingforretning yderligere eller at finde en samarbejdspartner, der fremadrettet kan sikre en attraktiv hostingydelse.

Vi har valgt det sidste og det er dermed en glæde for os at kunne meddele, at vi har indgået en aftale med Pil A/S om at de pr. 1. januar 2015 overtager MOCs hostingaktiviteter.

Pil har 15 års erfaring i at drive hostingvirksomhed og er dedikerede til dette forretningsområde. Den professionalisme og stabilitet, som Pil står for i deres produkter og services, har vi bl.a. oplevet gennem et tæt samarbejde omkring én af MOCs store kunder, som i mange år har købt hosting hos Pil. Disse praktiske erfaringer med samarbejdet har været baggrund for, at vi har valgt netop Pil som den fremtidige partner på hostingområdet.

FAQ for eksisterende kunder findes her

Spørgsmål kan stilles til:

Jan-Erik Revsbech eller Jesper Scheuer