Om MOC

MOC på 30 sek.

Hos MOC laver vi webløsninger.

Vi er bedst når opgaven er kompleks og det kræver overblik og indsigt at løse den. Det kan være komplekst indhold som skal mødes i en content management løsning - der er simpel at arbejde med for redaktøren og meningsfyldt for den besøgende.

Det kan også være en datadrevet webapplikation der skal opsamle, behandle og udstille data for dermed at skabe indsigt og underbygge forretningen. 

Ligemeget hvilken opgaver vi løser, så gør vi det med open source software fra TYPO3 og nogle af de dygtigst medarbejdere i branchen.


Metode

Vi gør det kun, hvis det giver mening.

Sådan lyder en af de grundlæggende tanker der altid har defineret MOC - hvis det ikke giver mening for vores kunder eller for os - så vil vi hellere ændre den måde vi arbejder på. Det betyder at:

- Vores to udviklingsteams arbejder efter agile metoder

- Vi gerne vil opdele projekterne i underfaser - så vi laver det rigtige og ikke det vi troede var rigtigt

- Vores designere og udviklere arbejder tæt sammen og leverer resultaterne der hvor de hører til - i browseren.

Samtidig er vi ikke bange for at gøre brug af klassiske udviklings- og projektleder discipliner. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi håndterer et projekt fra start til slut.


Kunder
Luk mere information

Venstre
Topdanmark
DANSK FLYGTNINGEHJÆLP
VUC

Jobs

Vi er altid på jagt efter dygtige udviklere med forretningsforståelse.

Er du en dygtig udvikler med stor indsigt og overblik, der kan omsætte komplekse behov til webløsninger der er simple for brugerne at arbejde med? Så er du lige den vi leder efter -  læs mere her

Aktuelt Luk mere information