Fra komplekst
til enkelt

Uanset hvor komplekst dit indhold er, så hjælper du dine kunder bedst, når slutoplevelsen er enkel og relevant. Vi hjælper kunder med at omforme komplekst indhold – til enkle, responsive websites. Altsammen gennem content management løsninger baseret på TYPO3 platformen.

Dit indhold Luk mere information

x

Mange, meget ...og på én gang

Har I store mængder indhold på jeres websites? Indhold der bruges flere steder? Måske også det samme indhold i forskellige versioner, hvor ingen længere helt ved, hvad der er den rigtige variant?

Eller er det indhold der kommer mange steder fra, skal oversættes eller målrettes helt ud til brugeren?

Med andre ord - et indviklet website med komplekst indhold.  

Det er netop sådan noget, vi er allerbedst til at hjælpe med.

Se f.eks. Dansk Flygtningehjælps responsive website for deres sprogcentre, laerdansk.dk. -Et website med mange subsites, en blanding af lokalproduceret og centralt styret indhold, mange redaktører – flere sprog og masser af brugere, der skal kunne finde relevant indhold. 

Vi har hjulpet Dansk Flygtningehjælp med både design, indholdsstruktur, CMS, mobiloptimerede templates og undervisning af de lokale webredaktører. 

x

Som man råber i skoven

I har et godt budskab. I har styr på hvad der skal siges. Men bliver det sagt, så det høres på det rette sted, det rigtige tidspunkt og den bedste måde?

Jeres brugere er allerede på mange forskellige platforme. De går fra computer til mobil til fjernsyn og tilbage – og forventer en strømlinet, konsistent oplevelse. 

Jeres brugere skal kunne se indholdet på forskellige måder – eller måske skal det varieres alt efter brugerens præferencer. 

Der er masser af muligheder – og masser af muligheder for at spilde tid og penge. Vi tror på, at digital kommunikation skal understøttes af smart teknologi og velgennemtænkte processer. 

Se f.eks. ekspresbank.dk. Det har vi lavet.

Her kan kunderne ansøge om lån. -Og det uanset om kunden sidder med en tablet i bussen, ved arbejdscomputerens store skærm, foran fjernsynet mens reklamerne ruller – eller går en tur i skoven og får lyst til at råbe.

x

Virkelig mange kokke

Man siger altid, at for mange kokke fordærver maden. Men hvis der er brug for virkelig meget mad, så er der også brug for virkelig mange kokke.

Når vi taler indholdsproduktion i storskala, er der brug for et CMS, der kan tage sin del af slæbet med at holde styr på det hele.

CMS'et skal være fleksibelt, hurtigt og nemt at bruge. Der skal være logiske arbejdsgange, veldefinerede roller og fornuftige adgangsbegrænsninger. Læg dertil god historik, håndtering af samtidige brugere og smidig integration til jeres andre systemer. 

Har I alt dét på plads? Eller kunne I godt tænke jer, at det fungerede bedre?

Vi vil godt give et bud på hvordan det kan gøres.

Se f.eks. Fødevareministeriets website. Et website hvor flere hundrede redaktører dagligt arbejder med at formidle ministeriets mange nyheder, udgivelser, love, reformer, klager, handleplaner mm.

Det har vi lavet.

x

2 + 2 = 5

Ved I hvor I får mest ud af jeres markedsføring?

Laver i kampagner på de social medier og optimerer jeres søgeord? Laver I mailkampagner, A/B tester og får god og brugbar statistik?

Hvis jeres CMS er centralt placeret i jeres markedsføring, kan I få en masse brugbar viden og tal ud. Så bliver det nemmere at arbejde endnu mere målrettet.

Vi viser jer gerne hvordan.

Se fx. Huset – Byggecentrums kursuscenter. Her har vi hjulpet Byggecentrum med hvordan de skulle tænke indhold, markedsføring og CMS i en velstruktureret, responsiv løsning.

CMS'et er én brik ud af mange i effektiv markedsføring. Vi hjælper med at sørge for at det passer sammen med alle de andre brikker.

Sådan får dine kunder får en strømlinet, konsistent oplevelse – og du får tal og viden om dine brugere, så du kan lave marketing uden al gætværket.

x

ET ORD, 100 STEDER 

Kan du huske hviskelegen fra børnehaven?

Den leg, hvor du skulle hviske noget i din sidemands øre, som så hviskede det videre – lige indtil det kom tilbage til dig. Bare med den foruroligende forskel at beskeden, du startede med, nu var blevet en helt anden. 

Det minder meget om udfordringerne ved at arbejde med indhold digitalt.

Prøv at svare helt ærligt på disse spørgsmål:

Skriver I den samme tekst flere gange? Er de billeder, der burde være helt ens, nu også altid helt samme version alle de forskellige steder, de er publiceret?

Ved I altid hvor jeres originalindhold ligger? Er det simpelt at opdatere?

At holde styr på kompleks indholdsproduktion er ikke nemt. Vi arbejder derfor konstant med at hjælpe vores kunder med at bygge broerne – mellem indholdsarbejdet og teknologien.  

Se f.eks, Venstres website. Her skal journalister, politikere og kommunikationsfolk manøvrere i et lynhurtigt medielandskab, hvor der døgnet rundt skal holdes snor i kommunikationen af budskaber, reaktioner og helt nye tiltag. 

Det har vi lavet. Og det kan ikke gøres uden en ekstrem omhyggelighed og omtanke for hvordan kommunikation og teknologi spiller sammen. 

x
Mange, meget
...og på én gang
 Som man råber i skoven
Virkelig mange kokke
2 + 2 = 5
et ord, 100 steder

Vores arbejde Luk mere information

x

Fra strategi til eksekvering

Hvad er værre end at se en perfekt formuleret strategi smuldre, når den skal eksekveres? 

Alt for ofte ser vi gode digitale strategier falde til jorden, når de møder virkeligheden.

Årsagerne kan spænde vidt, men vi ser 3 faktorer gå igen:

1) Problemer med den indholdsproduktion, der skal til for at udrulle strategien

2) Mangelfuld projektledelse mellem interessenter

3) En teknisk platform, der ikke skalerer godt

Vi har et stærkt fokus på både webredaktørernes muligheder for at producere indhold – på projektledelsen – og på at sætte de optimale tekniske rammer op.

Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi hjælper andre med at komme fra strategi til eksekvering: 

Telefon 43332200 eller info@moc.net

x

Sådan arbejder vi

Hvilken proces er der brug for, for at få dit projekt til at lykkes?

Svaret på dét spørgsmål er ikke entydigt. Derfor har vi en større mængde procesformer i værktøjskassen. Der er altid brug for at tilpasse processen til projektstørrelsen, til jeres organisation, til de specifikke projektkrav og til den samarbejdsform, der er brug for.

Samtidig har vi også en række ting, vi bare ved virker. Hver gang. Det handler især om vores SCRUM-metode, vores fase-inddeling af projekter og et super tæt samarbejde mellem dig og os.


x

Brugernes oplevelse

Uanset om vores UX-team laver formgivning & brugeroplevelser for dig – eller du bruger et andet bureau til dén del, så skal koncepterne implementeres uden kvalitetstab. Det betyder i praksis, at vi arbejder intensivt med at sikre, at alt det gode designarbejde kommer godt ud i allersidste led: I browseren – dér hvor det egentlige touchpoint til dine brugere er.

F.eks. arbejder vi meget med optimering af hastighed, så dine brugere bliver på dit website og får en smooth oplevelse.

Se for eksempel Danske Boligarkitekter.

Det har vi designet helt fra det indledende koncept og til sidste bitte pixel, som møder brugeren.

Vi opnår kvalitet i vores UX-løsninger ved at lade designere og programmører arbejde ekstremt tæt sammen. Vi spilder ikke tid og penge på dyre designprocesser med for mange indledende visualiseringer og præsentationer. Vi tager lynhurtigt idéerne ind i browseren. Det er jo dér, dit indhold skal ses og opleves.

Kort sagt: Vi har et passioneret UX-team, der kan levere det hele - og lidt til. Det betyder ikke, at vi ikke også gerne arbejder sammen med andre designere - bare de er mindst lige så gode.

x

Valg af CMS

Vi arbejder med TYPO3 – en open source platform, der rummer to forskellige CMS’er: TYPO CMS og TYPO3 Neos – samt framework'et Flow, som vi bruger til at udvikle webapplikationer. 


Hvorfor har vi valgt TYPO3?

Det har vi først og fremmest fordi det er uovertruffent, når det kommer til fleksibilitet. 

Vi har snart 10-års fødselsdag og vi er endnu ikke stødt på noget, vi ikke kunne håndtere med TYPO3. Vores erfaring med hele viften af værktøjer gør, at vi kan give solid rådgivning om den hvilken produktsammensætning, der er bedst på både kort og langt sigt.


Hvorfor skal I så vælge det?

Uanset om du vælger TYPO3 CMS eller TYPO3 Neos, er der en række overordnede fordele, der går igen:

 • Open source = ingen licens
 • Fleksibilitet, der muliggør reel skræddersyning til dine behov og krav
 • Integrationsmuligheder til dine andre systemerVores engagement

Tre af vores medarbejdere er aktive medlemmer af kerneudviklerholdet bag TYPO3 Neos. Vi er også med til at lede produktstrategien for Neos og har været med fra starten. Læs hvad Computerworld skrev om det engagement i TYPO3, som medarbejdere fra MOC står bag.


x

Hemmeligheden om det, vi i virkeligheden kan

Listen af ting vi skal kunne – for at lave en state-of-the-art webløsning for dig – er faktisk ganske lang. 

Men du får jo ikke noget ud af at høre om alt dét, vi er gode til.

Du har bare brug for at vi kan dét, vi skal kunne for at kunne producere den optimale løsning. 

En af de bedste indikationer på kvalitet er at se på, hvor lang tid en løsning holder. 

Tag f.eks. Roskilde Festivalens intranet for frivillige. Det producerede og designede vi helt tilbage i 2008. Det er faktisk så lang tid siden, at andre ville skamme sig over at bruge det som reference. Vi er til gengæld stolte: Hvor mange andre webprojekter holder i så mange år? Det var fremsynet og gennemtænkt.

Så hvorfor er det, vi kan dét? Hvad er hemmeligheden?

Hemmeligheden er, at vi fra start af tænker over løsningens fulde levetid – istedet for kun at tænke på hvad der skal til for at nå til den første skæringssdato.

Vi laver ikke hurtige hovsa-løsninger. Vi sætter en ære i, at løsninger er gennemtænkte. 

x

En stor del af vores arbejde er at omdanne ideer, ønsker, specifikationer og krav til en fungerende webløsning.

Det kalder vi implementering.

Arbejdet indeholder typisk disse opgaver

 • Fastlæggelse af teknisk løsningsarkitektur
 • Opsætning og konfiguration af CMS
 • Omdannelse af designs til HTML, CSS og JavaScript
 • Responsive tilpasninger (mobil, tablet og desktop)
 • Opsætning af sideskabeloner
 • Opsætning af indholdsskabeloner
 • Implementering af standardmoduler
 • Udvikling og implementering af specialmoduler
 • Integration til andre systemer og services
 • Test


Vi sætter en ære i at løsningen er gennemtænkt og implementeret på en sådan måde at den bedst muligt understøtte fremtidige behov. 

Samtidig er det vigtigt for os den kode vi leverer er af høj kvalitet der følger gængse standarder og "best practice" på området. Derfor bruger vi også for

x
x
Fra strategi til eksekvering
Sådan arbejder vi
brugernes oplevelse
VALG AF CMS 
Hemmeligheden om DET, vi i virkeligheden kan

Resultatet Luk mere information

x

DIT INDHOLD, VORES ARBEJDE, KOMBINERET 

Er der én ting næsten alle organisationer har til fælles, så er det kompleksitet. Din organisation rummer med al sandsynlighed også kompleksitet på det ene eller andet niveau.

Problemet er blot, at ingen af dine kunder har lyst til at se og opleve alt det komplekse. De forventer snarere en simpel tilgang til dit brand, dine produkter eller services – hvor du har gjort det hårde arbejde med at fjerne kompleksiteten. 

Der er mange ting, vi ikke forstår os på – men at få gjort noget dybt komplekst til noget enkelt og spiseligt – det kan vi.

Telefon 43332200 eller info@moc.net

x

Lad os sige, at vi laver jeres nye website…

 • Så får I et site hvor både grafik, design og navigation er gennemført. Det betyder, at jeres tilstedeværelse opleves sammenhængende og konsekvent, uanset hvor man møder jer - på mobilen, computeren eller tablet’en.
 • I vil også få et site med bærende konstruktioner der er er så solide, at de kan bruges igen og igen og igen. Det betyder både noget i forhold til de penge I skal bruge, men også noget i forhold til at skabe en sammenhængskraft.
 • Endelig vil I også få et site hvor jeres redaktørers arbejde vil være bygget på nogle gennemgånede grab og principper. Det betyder at redaktørerne kan fokusere på at lave indhold. Det de er bedst til. 
x

Lad os nu sige, at vi laver jeres site..

Det kan være det er et site med mange tusinde besøg om dagen. Det kan være der er tale om et par hundrede eller måske bare to - om dagen.

Uanset antal, vil et site lavet af os, altid matche det antal besøgende du har. Vi laver nemlig altid en god arkitektur, en god kode og et stærkt teknisk setup. Og har du brug for ekstra kraft, så kan vi også sætte en accellerator på. Så kører det hurtigt - også med mange tusinde på samtidigt.

x

Lad os nu sige, at vi laver jeres nye site

I har en pose penge og en pose ønsker. Passer de sammen?

Vi plejer at starte med, at bruge en god del på at finde ud af hvad det er I ønsker jer. Jeres ønskeseddel deler vi op i faser, og matcher hver fase med et budget. Det giver jer en mulighed for at justere op og ned, og samtidigt sikre at I hele tiden har det i gerne vil have.

Reimplementering af dmi.dk – klar til 20 millioner månedlige besøg

x

Elsker du dit CMS? 

Skåret ind til benet, er det hele ret simpelt. Vi vil gerne have, at I holder af jeres CMS.

Vi ved godt, at det er er et stort krav – og at kærlighed er et stort ord i den forbindelse. Men hvis I kan gøre dét, I gerne vil, med jeres CMS i hånden … så er altså næsten rigtig kærlighed.

Hos MOC indså vi tidligt at alt for mange kunder havde et svært og kompliceret forhold til deres CMS. Derfor besluttede vi os for at investere og bidrage stort i udviklingen af det nye CMS fra TYPO3 community'et: Neos. Alt hvad vi ved om content management er derfor indlejret i det nye CMS.

Samtidig støtter vi vedligeholdelsen og udviklingen af det originale TYPO3 CMS, så det bliver ved med at være tidssvarende. 

Uanset hvilket CMS vi sammen vælger, så skal det ende med at du og dine redaktører skal være glade for værktøjet.  

x

Målrettede budskaber

Personaliseret indhold

x
x
Dit indhold, vores arbejde, kombineret ›

Hvad siger vores kunder om os?

"MOC har i flere små som omfattende projekter vist stor forståelse for strategiske forretningssammenhænge i måden de arbejder på - fra analyse, udvikling til et websites logik/flow, udformning og tone. Med andre ord en meget professionel tilgang til opgavens udformning og processen."

Bo Hedmann, onlinechef Bolius


Luk mere information

Ring til MOC på
4333 2200